i Mammaliv, Vardag

Öppna förskolan

Igår var jag och barnen i väg på en ny förskola (ny för oss i alla fall). Där var lagom många barn och K lekte med några i hans ålder och det fanns även några bebisar. Det bjöds på sångstund och fika och var öppet i två timmar. Så helt okej för en öppen förskola och vi kommer säkert dit fler måndagar.
På vägen hem blev det ett stopp på en lekplats. Den ligger på vägen som man gick från K:s gamla förskola så det väckte minnen från när J var nyfödd och det var sommar och vi stannade till där varje dag.


Idag är det ju tisdag och egentligen skull K varit på förskolan idag och J skulle haft sin premiär på Babysången. Men jag väcktes vid 6 i morse av hostningar från K:s rum och när vi gick upp vid halv åtta så var det lätt att konstatera att det blir en lugn dag hemma för oss tre idag. Både jag och K är förkylda och äter apelsin och dricker smoothie i soffan framför olika, mer eller mindre, intressanta barnprogram.

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Solig onsdag

Skrivet den 21 september, 2016

Fika med syster och event 

Skrivet den 4 februari, 2017

Gravid vecka 31

Skrivet den 5 mars, 2016

Föregående inläggLördag
Nästa inläggSjukstuga, del 1578

2 Kommentarer

 1. Jessica
  9 månader ago

  Ni får krya på er och drick mycket nyttiga smoothies, det är bra grejer sånt!!

  Reply
  1. JennyJenny
   9 månader ago

   Tacktack! Apelsiner, smoothie, äpple o kakor har vi fått i oss. O klockan är bara 11;)

   Reply

Kommentera