i Mammaliv, Vardag

Sjukstuga, del 1578

Ja, vad ska man säga? Jag är glad att jag är föräldraledig så att jag slipper vabba från jobb och därmed slipper den stressen. Det som är annorlunda denna sjukomgång är att det är jag som är sjukast denna gång. Men både K och J är snuviga och hostiga också.
När lilla J sov igår så bakade jag och Storebror lite kakor för även om han är förkyld så har han än så länge varit ganska pigg. Så det gäller att hitta på lite sysselsättning nu när vi är inne hela dagarna.


Jag hade bestämt att vi skulle testa Linas Matkasse och timingen var perfekt då den kom igår och vi slapp gå utanför dörren för att handla. Igår var det krämig kycklingpasta med minimozarella och pesto som stod på menyn. Kul med lite ny inspiration till maträtter! 

Idag är läget oförändrat när det gäller sjukdomarna. Kanske att Lillasyster är snäppet mer snuvig. Än så länge har vi bara ätit frukost och jag har planterat om en växt. Vi får se vad mer för spännande vi lyckas hitta på 😉

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggÖppna förskolan
Nästa inläggTorsdag här hemma

Bli först att kommentera!

Kommentera