i Mammaliv, Vardag

Torsdag här hemma

Jag och Storebror är så gott som friska idag men han får ändå vara hemma eftersom jag hörde att det går magsjuka (igen) på hans förskola. Vi tar inga onödiga risker inför helgen. Lillasyster är mer snuvig och gnällig så vi har alla hållt oss inne idag med. För att inte bli helt uttråkade så blev det lite omplantering av trötta växter och en lite ommöblering av en vrå (som ni kanske såg i förra inlägget).
Matlagningen är rolig nu när man får recept och ingredienser hemlevererade. Även om jag kanske inte känt alla smaker på grund av täppt näsa så har alla rätter hittills fått godkänt. Igår var det biff stroganoff men idag vankas tomatsoppa med räkor i pesto. Kan bli första maträtten som får underkänt av sonen och mannen…

Gårdagens ingredienser. 

Snart dags att tända ljuset i köket och laga kvällens mat. Man får försöka göra det så mysigt som det går!
Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggSjukstuga, del 1578
Nästa inläggEn läshörna

Bli först att kommentera!

Kommentera