i Mammaliv, Vardag

En vecka 

  
Idag är Mini en vecka gammal. Äta och sova är sysselsättningarna hon ägnar sig åt och hon trivs bra i bärsjalen när vi varit ute. Vagnen är fortfarande inte invigd. 

Hon skriker lite om maten dröjer för länge men annars verkar hon nöjd för det mesta. De första dagarna ville hon äta ca varje timme och matpassen var långa så det var inte mycket tid över. På natten sov hon dock lite längre i sträck (4-5 timmar). Igår var det ca varannan timme och idag har det gått ca tre timmar mellan amningarna på dagen.  

Hon har varit vaken lite längre stunder de senaste dagarna och då har hon varit nöjd både i knät och i babynestet. 

Stark som sin storebror verkar hon vara. Hon kunde, som han, lyfta huvudet redan på BB och om hon ligger på rygg kan hon rulla över till sidan. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Jobbig dag

Skrivet den 6 juli, 2016

Barnrumsfixande och lite annat

Skrivet den 12 januari, 2017

Jämförelse mellan graviditet nr 1 och 2.

Skrivet den 27 januari, 2016

Föregående inlägg
Nästa inläggVattenkoppor 

1 kommentar

  1. Jessica
    1 år ago

    Finaste lilla ”grodan” <3 <3 <3

    Reply

Kommentera