i Barnen, Graviditet, Lillasyster - första året, Mammaliv, Vardag

5 dagar gammal Lillasyster

Känner mig så mycket piggare efter den här förlossningen. Nu är Mini 5 dagar och med K minns jag att första vagnpromenaden var när han var ca en vecka gammal när hans mormor och morfar kom hit. Då hade jag så ont och det kändes som allt skulle trilla ut ur mig när jag stod upp eller gick. Den känslan har jag inte haft alls denna gång.

Vi har inte haft vagnpremiären än men två gånger har lillasyster varit ute i det fina vädret i bärsjalen. Idag var vi och handlade och passade på att pausa i skuggan på gården innan det var dags för nästa matpass. Det är mycket äta, bajsa, sova nu…precis som det ska vara.

Mini vägde 3325 g när hon föddes. När vi lämnade BB den 7/5 vägde hon 32000 g och på återbesök för provtagningar igår (den 9:e maj) hade hon vänt och börjat gå upp igen. 3210 g stannade vågen på då.

Hon äter gärna varje timme under dagen men på natten har jag fått väcka henne för att ge mat. Hon får gärna fortsätta med bra nattsömn 😉

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Sjukdomar

Skrivet den 23 maj, 2016

J åtta veckor

Skrivet den 30 juni, 2016

Möhippa

Skrivet den 28 maj, 2016

Föregående inläggVår dotter är här 
Nästa inläggEn vecka 

4 Kommentarer

 1. Evanessè
  8 år ago

  Men åå, grattis! Underbart! Hur mår ni?

  Det är så roligt, nu när jag läste att ni kallar henne Mini. Dels kallar vi bebisen i magen för mini, jag heter Jennie och min son Kevin – och vi bor i Göteborg 😉 Har tänkt på sammanträffandet flera gånger, men nu när jag läste Mini var jag tvungen att skriva det 🙂

  Kram till er och grattis igen!

  Reply
  1. Jenny
   8 år ago

   Haha. K heter Kasper men det var många likheter 😉
   Tack så mycket! Vi alla mår bra men har inte bestämt namn på den lilla så hon får kallad Mini ett tag till 😉 Läskigt att bestämma namn som ska passa hela livet tycker jag! Kram!

   Reply
 2. Evanessè
  8 år ago

  Jaha, haha, Hade för mig att jag läst Kevin någonstans 🙂

  Verkligen, det ska ju kännas rätt.

  Reply
  1. Jenny
   8 år ago

   Ok, har nog inte skrivit ut namnet. Hur gammal är din Kevin?

   Reply

Kommentera