i Barnen, Graviditet, Lillasyster - första året, Mammaliv, Vardag

Vår dotter är här 

På Kristi himmelfärdsdagen den 5/5 så bestämde sig hon för att komma ut till oss. Kommer skriva lite mer om förlossningen snart (och kanske även hur det gick till när K kom) men just nu blir det bara ett kort inlägg och livstecken. 

Vi mår alla bra och kom hem från BB i lördags. Vi har T:s mamma här som hjälper till mycket med K. Det hade säkert varit svårare om vi var själva men just nu känns det bra på alla sätt. Mini äter och sover (och myser) och K verkar vara en omhändertagande storebror som ger henne en puss då och då och ser till att hon har sina strumpor, filt och snutte. 

Så just nu njuter vi av fina vädret och bebisbubblan och leker med K så mycket vi hinner ? 

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Sjukstuga

Skrivet den 26 februari, 2016

Barnmorskebesök vecka 33

Skrivet den 28 mars, 2016

Björk & berries

Skrivet den 5 februari, 2016

Föregående inläggEnsiffrigt
Nästa inlägg5 dagar gammal Lillasyster

2 Kommentarer

 1. Jessica
  3 år ago

  Så fin hon är lilla Mini <3 <3 <3

  Reply
  1. Jenny
   3 år ago

   Visst är hon 🙂

   Reply

Kommentera