i Mammaliv, Vardag

Vattenkoppor 

Det har gått vattenkoppor på K:s förskola ett tag och igår kom de första prickarna på honom. Efter en googling kunde jag andas ut lite då det stod att nyfödda får antikroppar under graviditeten om mamman haft vattkoppor eller vaccinerats. Det skyddet håller de första månaderna. 

Så om det stämmer så är det ganska bra tid för K att det då han ändå ska vara hemma från förskolan under maj och lillasyster är skyddad just nu. 

  
Jag, T och Mini startade dagen med en kaffe innan jag gick till Apoteket för att köpa lindrande kräm till K:s prickar. 

  
Efter lite taco-rester till lunch så somnade jag till en stund i soffan med Mini i knät. 

  
Idag ser vi mest på solen ifrån soffan inomhus. Det är lite varmt för Mini ute och K får hålla sig inne. Igår (innan några prickar visat sig) så var vi iallafall i lekparken en timme för luft, sol och lek. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Familjehelg 

Skrivet den 15 augusti, 2016

Lillasyster ett år

Skrivet den 16 maj, 2017

Lär sig att sätta sig upp och klappa händerna

Skrivet den 14 februari, 2017

Föregående inläggEn vecka 
Nästa inläggTrött dag 

Bli först att kommentera!

Kommentera