i Mammaliv, Vardag

Glad midsommar 


Idag ska vi packa in familjen i bilen och köra mot Blekinge och mina föräldrar för att fira midsommar och vara där fram till söndag. Just nu är det grått här i Göteborg men prognosen visar att det ska bli varmt nere i Blekinge. 

Jag och barnen har intagit soffan och T får sova ut lite efter sitt långa arbetspass igår. Han kom hem vid tio, stackaren. K vaknade vid 6 och trots försök med mjölkflaska så ville han inte somna om. Försökte även ge honom ett gäng böcker i sängen för att roa sig själv en stund men det gick inte. Så det var bara att hå upp och starta dagen. 

Nu hoppas jag på att bilresan ska bli lugn och att K slipper bli åksjuk. Den mesta packningen gjorde jag klar i går kväll men det är alltid något som man glömt som får läggas med idag. 

Ha en riktigt fin midsommar! Jag kommer vara utan internet under helgen. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

K 25 månader

Skrivet den 13 juli, 2016

J 12 veckor 

Skrivet den 29 juli, 2016

Föregående inläggJ sju veckor 
Nästa inläggMåndag med lite gnäll 

Bli först att kommentera!

Kommentera