i Mammaliv, Vardag

J sju veckor 

Idag är lilla J sju veckor gammal. Hon har börjar vara vaken lite längre stunder åt gången. En period på förmiddagen och en på kvällen. Hon ler oftare också och har mycket ögonkontakt med oss. 

Storebror har smittat henne med förkylning så det har varit några snoriga nätter då hon har haft svårt att komma till ro men oftast sover hon bra. 

Igår var vi på BVC för vägning och mätning och denna gång var siffrorna 5,2 kg och 57 cm. Så strecket går rakt upp. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Ikea

Skrivet den 5 januari, 2016

J 11 veckor 

Skrivet den 23 juli, 2016

J 15 veckor

Skrivet den 18 augusti, 2016

Föregående inläggFörskoledagar 
Nästa inläggGlad midsommar 

Bli först att kommentera!

Kommentera