i Mammaliv, Vardag

18-månaderskontroll på BVC

Igår eftermiddag var hela familjen på BVC. K skulle på sin 18-månaderskontroll på BVC Lillugglan. 

Han fick rita med kritor, bygga med klossar, peka ut kroppsdelar på en docka och så kollade sköterskan om han förstod uppmaningar och mycket mer. Allt gick jättebra och han fick ”godkänt”?

Han vägdes och mättes också. Han vägde 12,5 kg och var 87,5 cm lång. Följer sina kurvor bra!

Och till sist fick han en spruta med vaccin. Pappa T blåste såpbubblor och inga tårar blev det. 

Så hela besöket gick jättebra! Det var mycket aktiviteter i går för K med Lucia på förskolan, BVC-besök, hänga med mig på ett kort möte på jobbet och en fika. Men en bra dag! 

   
 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

J sex månader

Skrivet den 5 november, 2016

BVC-besök

Skrivet den 1 oktober, 2015

J tre veckor 

Skrivet den 26 maj, 2016

Föregående inläggFörsta luciafirandet
Nästa inläggJulkalender

Bli först att kommentera!

Kommentera