i Mammaliv, Vardag

Förskoledagar 


K går på förskolan tisdag till torsdag mellan 9-14 nu när jag är föräldraledig. Han får gå för att träffa andra barn och för att få ut lite av sin mängd av energi. Men också för att jag ska kunna få lite egen tid med J och dessutom hinna fixa lite hemma (städa, duscha, laga mat som kräver lite mer tid, göra ärenden som är svåra med två barn  som BVC m.m) men också få lite vila (är iallafall målet). 

Det här är tredje veckan som K går på förskolan och än så länge har tiden gått så fort när K inte är hemma så jag har inte riktigt hinna få till det där med vila. 

Idag, efter dammsugning, plockning av leksaker och fixande på balkongen, så tvingade jag mig att ta en glass och sätta mig i soffan. 

Snart ska jag och J till BVC för vägning och sedan ska vi hämta upp storebrorsan från förskolan. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Torsdag och BVC 

Skrivet den 20 oktober, 2016

J fyra veckor

Skrivet den 2 juni, 2016

K 2,5 år 

Skrivet den 3 januari, 2017

Föregående inläggBalkongen
Nästa inläggJ sju veckor 

Bli först att kommentera!

Kommentera