i Mammaliv, Tips, Vardag

Städdag och övermogna bananer

Igår hämtade jag som vanligt K på förskolan och som vanligt var han glad att se mig men tyckte att vi skulle stanna och leka.    

 T hade jobbat hemifrån så när vi kom hem lekte alla en stund och sedan gick vi en promenad på stan medan det fortfarande var ljust! K somnade i vagnen. 

Natten var sådär då K sov oroligt och gnällde ungefär en gång i timmen men han och jag somnade om snabbt så känner mig faktiskt inte speciellt trött idag. 

Vi har ägnat dagen åt städning, dammsugning och våttorkning av golv. Även toaletten blev städad och jag hade hjälp av lille K. Efter den förmiddagen åt vi hembakad pizza som jag fick med mig hem från min mamma.

Just det, de övermogna bananerna! De hittade jag i en skötväska och tänkte tipsa om att de behöver man inte slänga. Smaken är sötare och om man skivar dem och lägger i frysen är de perfekta att ha i smoothien eller ”glassen” som jag tipsat om innan här.   

Nu sover K efter en promenad och jag passade på att handla.  Snart kommer en vän som har en son som är nästan på dagen lika gammal som K så det blir spännande att se om han vill dela med sig av sina leksaker här hemma 🙂

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Första luciafirandet

Skrivet den 12 december, 2015

Inskolning pågår

Skrivet den 15 augusti, 2016

Inskolning på förskola

Skrivet den 8 september, 2015

Föregående inläggSparkar
Nästa inlägg16 myter om könet på barnet i magen

Bli först att kommentera!

Kommentera