i Mammaliv, Vardag

Jobbig dag

Igår var en lite sämre dag här hemma. Lilla J ville inte sova så han inte få något gjort eller vila medan K var på förskolan (någon utvecklingsfas kanske). Hon var gnällig och grät till och med några gånger vilket nästan är första gången. Testade med mat, ren blöja, lekar och försöka hjälpa henne att somna men inget funkade någon längre stund.

När jag sedan hämtade K så hade han inte sovit på förskolan och ville inte sova under eftermiddagen heller. Han var trött och hittade på massor med bus varvat med att vara gnällig. Tror det blev extra mycket eftersom jag var tvungen att ta hand om J så mycket och klart att han då gjorde allt för att få min uppmärksamhet. Tålamodsprövande…

Vi lyckades iallafall få ihop middag och efter en tur till mataffären så somnade J så jag kunde natta K och andas ut lite. Rörde ihop en äppelpaj till T som också haft en jobbig dag på sitt jobb så när han kom hem fanns mat, efterrätt och jag hade hunnit plocka undan den mesta röran. 

Idag började det mycket bättre med en J som var nöjd och lugn som vanligt igen och K vaknade på gott humör. Efter lite lek med tågbanan så gick vi till förskolan och lämningen gick jättebra. 


Så nu hoppas jag att resten av dagen också flyter på eftersom T ska jobba länge idag också. Imorgon är sista dagen för K på förskolan inför sommaren och eftersom han verkar sluta sova på dagen nu så gäller det att planera bra aktiviteter för att hålla humöret uppe för oss den kommande månaden! 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Bilder från förr

Skrivet den 28 januari, 2016

K 25 månader

Skrivet den 13 juli, 2016

Frisk & pigg

Skrivet den 27 oktober, 2015

Föregående inläggJ två månader
Nästa inläggEfter regn kommer solsken

Bli först att kommentera!

Kommentera