i Mammaliv, Vardag

Utflykt till Trädgårdsföreningen

I torsdags när jag hämtat upp Storebror från förskolan så åkte vi tillsammans med Lillasyster till Trädgårdsföreningen. Jag hade nämligen hört rykten om att de vackra Kameliablommorna stod i full blom i Palmhuset som finns där inne i parken.IMG_4334.jpg

Det var en lite grå dag ute så det kändes helt perfekt att gå in i varma rum och få uppleva lite grönska. Ett besök i Trädårdsföreningen och inne i Palmhuset är dessutom helt gratis.

IMG_4263

Kameran var självklart med och många saker fanns det att fotografera i det stora växthuset. Fiskar, stenar, växter och statyer. Så mycket att upptäcka!

Förutom Kameliablommorna så fanns det massor av andra vackra blommor och växter att se och dofta på.

IMG_4292

En helt lagom utflykt en vanlig vardag!

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Veckan så här långt

Skrivet den 16 december, 2015

11 timmars resa med barn

Skrivet den 7 februari, 2018

Höstväder

Skrivet den 12 september, 2016

Föregående inläggAfter work hemma hos oss
Nästa inläggVår måndag

3 Kommentarer

 1. Jessica
  2 år ago

  Så härligt! Han är så söt lille K med sin kamera 😉 <3

  Reply
  1. JennyJenny
   2 år ago

   Ja, han är så koncentrerad när han tar bilder!

   Reply
 2. Palmhuset i Trädgårdsföreningen | Mitt liv som tvåbarnsmamma | JennyJenny.se
  1 år ago

  […] Klicka här för att se bilder från vårt besök i Palmhuset för ungefär ett år sedan. […]

  Reply

Kommentera