i Mammaliv, Vardag

After work hemma hos oss

Igår hade vi en liten after work här hemma hos oss. Jag jobbar ju inte men mina kollegor kom över en stund efter deras jobb för lite mat och bubbel. Väldigt smidigt då det var lugnast för mig att vara hemma med barnen men jag fick ändå träffa lite vänner innan de fortsatte ut på andra äventyr.

Väldigt mysigt och jag upprepar gärna det här flera gånger! Fick dessutom fina tulpaner (årets första)

IMG_4351IMG_4340

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggFärsbiffar med rosmarinspotatis
Nästa inläggUtflykt till Trädgårdsföreningen

4 Kommentarer

 1. Soon-Im Martinsson
  7 månader ago

  Vilken bra ide!! och så gott det ser ut!!
  Du är duktig på att fixa koreansk rätter också ?

  Reply
  1. JennyJenny
   7 månader ago

   Maten fick godkänt av T också 😉

   Reply
 2. Jessica
  7 månader ago

  Så mysigt <3

  Reply
  1. JennyJenny
   7 månader ago

   Det var det ❤️

   Reply

Kommentera