i Mammaliv, Recept och mat, Vardag

Färsbiffar med rosmarinspotatis

Maten igår blev färsbiffar med ugnsbakad potatis kryddad med rosmarin. Eftersom matlagningen kom igång i god tid och T inte var hemma från jobbet så tänkte jag ta tillfället att fotografera lite och jag fick genast hjälp av en lite mindre fotograf här hemma. Så koncentrerad och han lyckas faktiskt ta bättre och bättre bilder! Och maten fick godkänt av hela familjen. IMG_4192

IMG_4193

IMG_4259

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggmars 
Nästa inläggAfter work hemma hos oss

4 Kommentarer

 1. Jessica
  8 månader ago

  Den maten såg väldigt god ut 🙂 Är det från matkassen?

  Reply
  1. JennyJenny
   8 månader ago

   Ja, detta var faktiskt en helt ok rätt ur kassen! Kryddad med färdig shish kebab-krydda i fläskfärsbiffarna så supersnabb att göra.

   Reply
 2. Soon-Im Martinsson
  8 månader ago

  skönt att du sparar lite tid och stress ” vad ska vi äta idag???”
  Lill fotografen är ju så fin!!!

  Reply
  1. JennyJenny
   8 månader ago

   Ja, väldigt smidigt 🙂

   Reply

Kommentera