i Mammaliv, Vardag

Efter regn kommer solsken

En så mycket bättre dag idag (med hänvisning till morgonens inlägg). J sov bättre och gnällde mindre men K var lika trött för han har inte sovit idag heller. Jag testade faktiskt att sätta honom i vagnen på väg hem från förskolan och tog en omväg hem för att se om han skulle somna. Men nej. 


Så jag svängde förbi Espresso House och köpte en islatte och så var vi på vår innergård i två timmar.

Jag hann sitta som på bilden ovan i säkert en halv minut! Sedan vaknade lilla J och ville äta. Och efter det ville K gå ned för en trappa och cykla på trehjulingar som finns där. 


Men sedan hittade han lite olika grävskopor och bilar och lekte riktigt länge själv runt sandlådan. Tänkte tillbaka på sommaren förra året då K precis lärt sig gå och man var tvungen att gå/springa efter honom konstant för att han inte skulle hitta på något livsfarligt som att klättra upp på saker eller trilla ner för en trappa. Vi hade många tankar på att skaffa ett koppel eftersom han dessutom vägrade hålla oss i handen då. 😉


För ett år sedan kunde jag inte föreställa mig att jag denna sommaren faktiskt skulle kunna sitta och ta det lugnt i solen medan K leker själv och J sover gott i vagnen. Men det är väl som allt annat i barnens utveckling. När man är mitt i det så känns det som att det kommer att fortsätta vara så för alltid och sedan går det över och man minns det knappt för nästa utvecklingssteg kommer. 


Har precis upptäckt att två år utan hela nätters sömn har resulterat i mörka ringar under ögonen (känner mig inte så trött som jag ser ut) så sitter ni inne på concealer-tips kan ni lämna dem här 😉 Men bjuder på dessa bilder då de ändå är bevis på att jag suttit i solen i linne denna sommar! 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Dags för 1,5-årskontroll på BVC

Skrivet den 2 november, 2017

J åtta veckor

Skrivet den 30 juni, 2016

Sova hela natten

Skrivet den 8 april, 2018

Föregående inläggJobbig dag
Nästa inläggSista dagen på förskolan 

Bli först att kommentera!

Kommentera