i Barnen, Mammaliv, Storebror - två år, Vardag

Sista dagen på förskolan 


Idag är det sista dagen för K på förskolan. Den stänger för sommaren nu och i augusti så ska han skolas in på en ny förskola närmare där vi bor. Så idag utnyttjar jag timmarna till max 🙂

Först en kaffe med T och sedan hem för städning på övervåningen (där jag inte kan vara när K är hemma). Förutom dammsugning, våttorkning och renbäddning däruppe så har även två tvättmaskiner gått och badrummet på övervåningen har också fått lite putsning. Snart är klockan 13 och jag har till och med fått i mig rester från gårdagen till lunch 😉

Gillar sådana här effektiva dagar! Snart ska jag och T hämta upp K. T kommer från jobbet eftersom det är sista dagen. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

En måndag i februari

Skrivet den 12 februari, 2018

Frisk & pigg

Skrivet den 27 oktober, 2015

Första utvecklingssamtalet

Skrivet den 26 april, 2016

Föregående inläggEfter regn kommer solsken
Nästa inläggFörsta utflykten

Bli först att kommentera!

Kommentera