i Graviditet, Mammaliv

Vilken vecka

Igår var K på förskolan igen men han har haft två dagar hemma med mig denna veckan. Lite snuva och dålig sömn är anledningen. Han har ändå varit ganska pigg på dagarna men jag har varit halvdöd. Att vakna ca 10 gånger på natten tar på krafterna och jag har inte varit helt frisk själv heller. 

Sedan i onsdags förra veckan har jag haft feberkänsla i kroppen och värk i alla leder och huvudet. I tisdags ringde jag sjukvårdsupplysningen för det kom ingen snuva eller hosta, vilket jag väntade mig då det kändes som influensa. Svaret var ”men det är ju inte försent än…”. Det kunde alltså vara influensa med så lång feber och värk men de trodde inte det var någon fara för barnet i magen. Fick några symtom jag skulle vara vaksam på bara och de har jag inte märkt något av som tur är.

Men att vara sjuk, gravid och inte få tillräckligt med sömn har tagit på krafterna och bloggen har ju inte varit det jag prioriterat högst. Igår fick jag i alla fall vara på jobbet för att återigen försöka jobba i kapp efter vabbandet. Nästa vecka fyller T år så lite förberedelser inför firande i helgen har också stått på att-göra-listan.

Idag vaknade K halv 7 så större delen av dagen har han varit gnällig (trött?) trots att han sov 2 timmar mitt på dagen. Jag har tack och lov mycket mindre ont så jag har orkat storhandla till helgen och städa samt tvätta tre maskiner. 

Morgonen inleddes i alla fall med lek på K:s rum. 

   
  

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Inskolning på förskolan

Skrivet den 17 februari, 2018

Första dagen av inskolningen

Skrivet den 9 september, 2015

Frisk & pigg

Skrivet den 27 oktober, 2015

Föregående inläggGravid vecka 31
Nästa inläggBobbi Brown 

Bli först att kommentera!

Kommentera