i Graviditet, Mammaliv, Vardag

Sparkar

  Magen växer och det märks på olika sätt. När jag sitter ner så når livmodern nästan upp till revbenen nu. Det är tydligt eftersom sparkarna inte längre bara siktar mot urinblåsan utan också mina stackars revben. Vissa sparkar gör ont så jag får tänka på vilken ställning jag sitter i så att jag inte retar upp Mini genom att magen blir klämd.  Det är svårt på nätterna också då det börjar bli obekvämt att ligga platt på rygg men så fort jag lägger mig på sidan blir ju magen klämd på något sätt och då är det sparkar och kullerbyttor så att det blir svårt att somna om.

Jaja, det lär bli värre för det är ju nu i sista trimestern (som startar på lördag för min del) som magen ska växa som mest. Denna veckan har jag i alla fall varit bra på att somna om efter att K väckt mig så jag har inte legat vaken i flera timmar som tidigare. Det märks stor skillnad på min energi på dagarna nu när jag i alla fall får 6-7 timmars sömn.

Jag har iallafall ägnat min vilotid på dagen (då K sover efter förskolan) till att sticka en bebisfilt. Ganska nöjd med tanke på hur längesedan det var jag stickade senast. Igår stickade jag till ”Gift vid första ögonkastet” och idag till ”Husdrömmar”. SVT Play är en bra grej 🙂 

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Lillasyster 13 månader

Skrivet den 6 juni, 2017

mars 

Skrivet den 2 mars, 2017

Sova hela natten 

Skrivet den 27 november, 2015

Föregående inläggEn solig tisdag
Nästa inläggStäddag och övermogna bananer

Bli först att kommentera!

Kommentera