i Barnen, Inredning, Lillasyster - ett år, Mammaliv, Vardag

Det tillfälliga barnrummet

Det tillfälliga barnrummet

Jag visade ju bilder häromdagen från vårt sovrum när jag hade flyttat ut spjälsängen. Idag tänkte jag visa hur det tillfälliga barnrummet för Lillasyster ser ut. Jag har inte fixat i ordning det helt ännu men idag hängde vi en stund där medan Storebror är på förskolan. Jag passade på att ta lite bilder på hur det ser ut just nu.

Det tillfälliga barnrummet

Det tillfälliga barnrummet

Rummet är ju absolut inte enbart ett barnrum. Det fungerar som vårt rum för klädförvaring, gästrum och numera även en plats för Lillasysters spjälsäng. Rummet ligger precis intill vårt sovrum så det är nära för mig att springa in till henne när hon vaknar på natten. Vilket hon har gjort exakt 00:30 de tre nätter som hon haft sängen där inne. Hon har verkligen en stark inre klocka!

Det tillfälliga barnrummet

Eftersom rummet har så många olika funktioner så har jag ändå försökt göra det lite mysigt så att Lillasyster förhoppningsvis ska känna sig hemma och trygg därinne men jag har lite planer på hur jag ska fixa till det ännu mer framöver så en uppdatering kommer nog efterhand.

Det tillfälliga barnrummet

Hon gillar att ligga i sin säng och gosa med panda-björnarna en liten stund i alla fall. Jag tänker att det är bra att hon vänjer sig vid att vara i rummet även på dagtid. Kanske gör det att hon känner sig mer hemma där när hon vaknar till på natten.

Det tillfälliga barnrummet

Men efter en liten stund tröttnar hon såklart och vill utforska resten av rummet istället.

Det tillfälliga barnrummet

Gästsängen som redan stod i rummet innan kan ju vara praktisk om man någon gång behöver sova inne hos Lillasyster. Men än så länge så har jag hämtat in henne till vår säng när hon vaknat. Vi tar övergången till eget rum i lugn takt och hoppas att det ska lösa sig med tiden. Den långsiktiga planen är ju att hon ska flytta in i Storebrors rum så småningom. Det får bli när nätterna är lite mer stabila så att de inte väcker varandra alltför mycket.

Det tillfälliga barnrummet

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

gravid vecka 36

Gravid vecka 36

Skrivet den 9 april, 2016

En glimt ur vardagen

Skrivet den 23 februari, 2017

Helgen

Skrivet den 8 september, 2015

Föregående inläggEn onsdag med fika och fotografering
Nästa inläggCOEX Aquarium

Bli först att kommentera!

Kommentera