i Vardag

En onsdag med fika och fotografering

Även i natt sov Lillasyster till 00:30 i sitt rum. Det är i alla fall bättre än ingenting och jag får en liten stund när jag kan vända mig som jag vill i sängen och sedan får Lillasyster komma in till oss. Vi sov sedan så bra att vi försov oss i morse. Jag vaknade till och tyckte att det var ovanligt ljust och när jag tittade på klockan var dne redan tjugo i nio! Storebror börjar förskolan klockan nio så det blev bråttom iväg.

inredning_sovrum-5

Efter lämningen så blev det en snabbfika med min man på Kafé Magasinet.  Vi hann ju inte direkt äta frukost hemma och jag hade bestämt möte med Johanna klockan tio på det caféet så vi passade på.

enklaknep-2

Inte ofta min man skymtar förbi på bilderna här i bloggen men här är han i alla fall. Mötet med Johanna var dels för att ta en fika ihop men även för att jag skulle öva mig på lite fotografering. Och min man var snäll och delade med sig av lite foto-tips innan han åkte iväg till sitt jobb.

enklaknep

De har byggt om och fixat till innergårdarna på Kafé Magasinet och det har verkligen blivit jättefint. Om jag ska vara ärlig så var inte kaffet det godaste jag har druckit men miljön vägde upp så jag kan verkligen rekommendera ett besök där om ni har vägarna förbi Tredje Långgatan här i Göteborg.

enklaknep-5

Jag slängde i mig kaffe och macka och där i vagnen bakom mig så höll sig Lillasyster nöjd en stund med Youtube på mobilen. En sådan livräddare ibland alltså!

enklaknep-3

Min man testade så att kamerautrustningen funkade 😉 Ni ser ju hur fint det är! Och efter en liten stund kom Johanna och min man fick åka till sitt jobb.

enklaknep-4

Vi tog bilder, pratade och drack kaffe och te. Ungefär tills Lillasysters tålamod helt tog slut fick vi hålla på. Göteborgsvädret bjöd dagen till ära på ösregn så vi fick hålla oss under tak hela tiden men jag tror ändå vi fick till en del bra bilder. Om några dagar ska ni få se mer av resultatet men jag har faktiskt inte hunnit gå igenom bilderna riktigt ordentligt än. enklaknep-6

Det var så kul att få prata lite mer med Johanna under tiden. Hon har eget företag där hon jobbar med programmering, webbdesign och annat som har med hemsidor att göra. Hon har också bloggen Enkla Knep där hon delar med sig av bra tips när det gäller datorer, bloggar och hemsidor. Och sedan driver ju hon och Siranee ett bloggnätverk med workshops och event här i Göteborg.  Ja, ni förstår ju att vi inte hann prata om hälften av allt…

Men lite övning på att stå bakom kameran fick jag i alla fall och ju mer övning desto mera färdighet (hoppas jag i alla fall). Nu ska jag återgå till att eftermidagsmysa med barnen medans regnet fortsätter att ösa ner utanför fönsterrutorna.

enklaknep-7

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Hej helgen!

Skrivet den 21 januari, 2017

höst I göteborg

Höst i Göteborg

Skrivet den 30 september, 2018

Ny bloggdesign och första frågestunden

Skrivet den 15 februari, 2017

Föregående inläggLite ommöblering i sovrummet och steg mot att få minsta barnet att sova själv
Nästa inläggDet tillfälliga barnrummet

1 kommentar

  1. Året när jag skaffade mig en hobby | Mitt liv som tvåbarnsmamma | JennyJenny.se
    6 år ago

    […] För några månader sedan så träffade jag Johanna för att ta lite bilder. Miljön på Kafé Magasinet var så fin och Johannas hår är ju en dröm att försöka fånga på bild! Det här var första gången som jag fotograferade någon utanför familjen så jag är väldigt tacksam för att Johanna ville ställa upp. Tyvärr var jag och kamerans fokus inte riktigt kompisar men så här blev några av bilderna från vår fika. […]

    Reply

Kommentera