i Vardag

Året när jag skaffade mig en hobby

Jag har fått en ny hobby under 2017; fotografering. Det är så roligt att ta bilder och att sakta märka att resultaten blir bättre och bättre. Jag fotograferar ju mest mina barn och saker som finns här hemma men under slutet av året så fick jag dessutom möjligheten att fotografera andra personer och det är både läskigt men väldigt lärorikt. Jag gör misstag men genom dem så kan jag förhoppningsvis bli ännu bättre nästa gång och jag hoppas kunna fortsätta öva vidare under nästa år!

Jag har delat med mig lite här i bloggen tidigare men när jag gick igenom mina bilder för att se tillbaka på 2017 så tänkte jag att jag ju lika gärna kan dela lite fler med er. Det blir ingen regelrätt årssummering nu innan nyår här på bloggen så jag får bjuda på en liten tillbakablick på det här sättet. Och jag har en hel del bilder i mitt arkiv som jag inte hunnit dela med mig av så jag tänker att det kommer att komma lite fler tillbakablickar från 2017 under januari istället. Då kommer det bli fokus på oss i familjen och en hel del bilder från våra resor. Men nu tittar vi på Johanna och Malin så länge.

För några månader sedan så träffade jag Johanna för att ta lite bilder. Miljön på Kafé Magasinet var så fin och Johannas hår är ju en dröm att försöka fånga på bild! Det här var första gången som jag fotograferade någon utanför familjen så jag är väldigt tacksam för att Johanna ville ställa upp. Tyvärr var jag och kamerans fokus inte riktigt kompisar men så här blev några av bilderna från vår fika.

enklaknep-2

enklaknep

enklaknep-4

Ett tag senare var det snälla Malin som ställde upp framför kameran. Då fick jag pröva på utomhusljuset i ett Göteborg i november. Så här såg det ut då.

goteborgsmamman-3

goteborgsmamman8goteborgsmamman-5

goteborgsmamman2

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggIntervju med Storebror 3,5 år
Nästa inläggOm nyårshelgen

4 Kommentarer

 1. Mitt 2017 – Maja Hurtigh
  10 månader ago

  […] Under året har jag exempelvis mött fantastiska Clara Löfvenhamn – Bossbloggen,Emilia Westerström,Malin – Göteborgsmamman – och Jenny – Jennyjenny, […]

  Reply
 2. Jessica
  10 månader ago

  Jättefina bilder!! Du är jätteduktig på att fotografera. Så kul att hitta en hobby man gillar.

  Reply
  1. JennyJenny
   10 månader ago

   Tack! Det är kul att märka att bilderna blir lite bättre med tiden 😉 Fotografering och bloggen är mina roliga hobbies 🙂

   Reply
 3. Jessica
  10 månader ago

  Förstår att det är kul när man ser framstegen och lär sig mer och mer!!

  Reply

Kommentera