i Mammaliv, Vardag

Fika och fotografering

I onsdags var en sån där strålande solig höstdag och även om det var kallt när vi gick och lämnade Storebror på förskolan så väljer jag hellre soligt och kallt än mildare och grått regnväder. Dagen blev ju inte sämre när den här solstrålen mötte upp för en pratstund och fika.

goteborgsmamman-10

Jag och Malin hade våra yngsta barn med oss och hann med fotografering, prat och en kaffe innan hon skulle iväg på andra grejer. En sån supermamma är hon som förutom att ta hand om sina tre små tjejer jobbar med sin blogg, springer och tränar och dessutom alltid är glad och energifylld! Så härligt att träffa henne för hennes humör och inställning smittar verkligen av sig!

goteborgsmamman-2

Eftersom vi hade barnvagnarna så kände vi inte för att tränga in oss och dem på ett litet café. Vi satte oss på en bänk utanför istället och värmde oss med varsin kaffe.

goteborgsmamman

Efter en stund vaknade Malins dotter och ville vara med. Och det fick hon så klart väldigt gärna!

goteborgsmamman-4

En riktig liten solstråle hon också! Glad och nöjd att få vara med.

Men sedan var kaffet uppdrucket och vi behövde röra på oss för att hålla värmen. Vi promenerade en liten bit innan vi gick åt varsitt håll. En sådan fördel med föräldraledighetslivet att faktiskt kunna ta en fika såhär mitt på dagen en vardag!

goteborgsmamman-11

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Måndag med barnen

Skrivet den 20 augusti, 2018

Småbarnslivet och vardagspusslet

Skrivet den 17 maj, 2018

Föregående inläggVardagen
Nästa inläggJulstämning i november

Bli först att kommentera!

Kommentera