i Mammaliv, Vardag

Jul i februari

Jag tänkte dela med mig av lite bilder från vår resa till Blekinge. Vi åkte ju ner dels för att mina föräldrar såklart ville få spendera lite tid med barnbarnen men också för att mina systrar skulle komma för att äntligen fira en försenad jul. Det hela slutade med att vi slog ihop många firande som vi missat under året så det blev lite jul, lite kräftskiva och lite semlor. Men det blev väldigt fint alltihop och Storebror älskade allt i från ”julklapparna” till kräftklorna som han fick smaka på. IMG_4019

Spänd förväntan inför öppningen av de försenade julklapparna från mostrarna. 

Lek på köksgolvet med mormor.

Kräftorna som vi åt en av kvällarna. 

IMG_4029

Och hembakta semlor bjöds vi på. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

höstledighet

Höstledighet

Skrivet den 10 november, 2020

släktträff i blekinge

Släktträff i Blekinge

Skrivet den 24 juli, 2018

grillning i byn

Grillning i byn

Skrivet den 22 augusti, 2018

Föregående inläggEn glimt ur vardagen
Nästa inläggTillbakablick till Spanien

6 Kommentarer

 1. Jessica
  7 år ago

  Väldigt mycket firande vi fick in på en och samma gång 😉 Det var jättemysigt att få träffas och umgås lite <3

  Reply
  1. JennyJenny
   7 år ago

   Jessica: ja, det var mysigt!!:)

   Reply
 2. Soon-Im Martinsson
  7 år ago

  Extra roligt för barnen kan jag tänka mig!!

  Reply
  1. JennyJenny
   7 år ago

   Ja, de var glada hela helgen 😉

   Reply
 3. Josefine Mellstål
  7 år ago

  Det var verkligen mysigt & så efterlängtat!!!!! ? ?

  Reply
  1. JennyJenny
   7 år ago

   Josefin:ja, synd det går så länge mellan gångerna. Det skulle gå lite snabbare med tåg emellan oss tycker jag ❤️

   Reply

Kommentera