i Jenny reser, Mammaliv, Vardag

Tillbakablick till Spanien

Hittade bilder från i höstas då familjen var hos barnens farmor och farfar i Spanien. När det är så kallt som det är just nu här så kan man ju alltid drömma sig bort genom att titta i fotoalbumet 🙂

Det som ska bli skönast med lite varmare väder är att slippa ta på sig själv och barnen alla dessa lager med kläder. Tänk att vi snart bara kan ta på skor och springa ut!

P1120633

Och självklart måste man ju pausa för lite fika!

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Spanien är kul

Skrivet den 25 november, 2016

7 tips när man ska flyga

7 tips när man ska flyga långt med barn

Skrivet den 18 oktober, 2017

Promenad

Skrivet den 24 november, 2016

Föregående inläggJul i februari
Nästa inläggSvar på frågestunden

2 Kommentarer

 1. Soon-Im Martinsson
  2 år ago

  Idag har vi faktiskt en underbar dag med sol värme!
  Önskar att ni var här !!

  Reply
  1. JennyJenny
   2 år ago

   Åh vad skönt! Här regnar det och är kallt o grått!

   Reply

Kommentera