i Mammaliv, Vardag

Tillbakablick till Spanien

Hittade bilder från i höstas då familjen var hos barnens farmor och farfar i Spanien. När det är så kallt som det är just nu här så kan man ju alltid drömma sig bort genom att titta i fotoalbumet 🙂

Det som ska bli skönast med lite varmare väder är att slippa ta på sig själv och barnen alla dessa lager med kläder. Tänk att vi snart bara kan ta på skor och springa ut!

P1120633

Och självklart måste man ju pausa för lite fika!

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Namsan Tower

Skrivet den 16 oktober, 2017

Utflykt med vespa i Spanien

Skrivet den 29 april, 2017

Födelsedag i Spanien

Skrivet den 24 april, 2017

Föregående inläggJul i februari
Nästa inläggSvar på frågestunden

2 Kommentarer

 1. Soon-Im Martinsson
  8 månader ago

  Idag har vi faktiskt en underbar dag med sol värme!
  Önskar att ni var här !!

  Reply
  1. JennyJenny
   8 månader ago

   Åh vad skönt! Här regnar det och är kallt o grått!

   Reply

Kommentera