i Vardag

Höstledighet

höstledighet

Familjen tog en liten extra höstledighet och åkte ner till Blekinge över en långhelg. Vi körde i fredags och kom hem igen igår. Det blev en lugn helg hos barnens mormor och morfar i skogen.

Vi ägnade oss bland annat åt att skjuta luftgevär, räfsa löv och äta svamp och älg från skogen. Som vanligt var det en avgiftning från internet och TV för oss alla. Barnen var uppe tidigt varje morgon, kastade i sig frukost och sprang sedan ut i trädgården för att leka.

För två år sedan såg det ut så här. Lika fina färger på höstlöven var det nu!

Höstledighet

höstledighet

hösteldighet

höstros

Höstledighet

Korvgrillning och skogspromenad

Vi höll oss mestadels isolerade på mina föräldrars gård men en dag åkte vi till ett friluftsområdet Bastasjön en bit bort. Där fanns en tipspromenad som vi gick i skogen. Ändå en väldigt Corona-vänlig aktivitet ute i friska luften och med stort avstånd till andra människor.

Efter promenaden hämtade grillade vi korv som vi haft med oss och satt vid den spegelblanka sjön medan vi värmde oss vid elden. Riktigt höstmys!

korvgrillning

korvgrillning

korvgrillning

korvgrillning

höstledighet bastasjön

Det var fint med höstledighet på landet och nu är vi som sagt tillbaka i stan igen. Mer om vad vi hittar på nu för tiden (då det var ett tag sedan jag uppdaterade här…) kommer inom kort!

 

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

grannen på landet

Grannen på landet

Skrivet den 28 augusti, 2018

Höst på landet

Skrivet den 30 oktober, 2017

Tillbaka i storstan

Skrivet den 21 februari, 2017

Föregående inläggFiddekulla trädgård
Nästa inläggEn ny vardag

Bli först att kommentera!

Kommentera