i Mammaliv, Vardag

Tillbaka i storstan

Igår kom jag och barnen hem efter att ha varit hos mina föräldrar i Blekinge. Vi kom fram på eftermiddagen och sedan var det lite middagslagning och uppackning och tittande på första avsnittet av den nya säsongen av Chefs table på Netflix (rekommenderas) innan både jag och T gäspade stort och somnade snabbt. Jag måste i alla fall få skryta lite med barnen för de skötte sig så bra på tåget både till Blekinge och tillbaka. Enkelresan tar 3,5 timme men det var inget gnäll någon gång. Storebror lekte med lego och vi läste en hel del böcker och Lillasyster satt i mitt knä och någon liten stund så sov hon.

Idag har Storebror äntligen fått gå tillbaka till förskolan efter att de i flera veckor haft många fall av magsjuka och vi därför valt att ha honom hemma. Medan han var där tog jag en dusch (Lillasyster roade sig med leksaker under tiden) och sedan var vi på kyrkans babysång. Nu en snabb mellanlandning i lägenheten innan Storebror ska hämtas igen. Men tänkte iallafall lägga upp ett inlägg här på bloggen.

Det kommer flera när jag har hunnit gå igenom bilderna från helgen och dessutom svarat på frågorna som jag fick på frågestunds-inlägget.

IMG_4146

Stället där jag kommer ifrån och bodde mina första 19 år ligger mitt i skogen så det blir en del bilder från våra skogspromenader. Lite snö hann vi också se även om det mesta smälte bort nu under helgen som gick. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Skogspromenad

Skrivet den 21 mars, 2017

kaffe kallt

Mammor dricker alltid sitt kaffe kallt

Skrivet den 22 november, 2017

sommarkvällar

Sommarkvällar

Skrivet den 21 augusti, 2018

Föregående inläggNy bloggdesign och första frågestunden
Nästa inläggEn glimt ur vardagen

2 Kommentarer

 1. lailahogfeldt
  5 år ago

  Så mysigt att bo i skogen. <3

  Reply
  1. JennyJenny
   5 år ago

   Laila: Ja, och extra fint nu när vi bor i stan men ändå kunna ge barnen lite av landsbygden och skogsluften 😉

   Reply

Kommentera