i Mammaliv, Vardag

Ny bloggdesign och första frågestunden

Har ni sett att det hänt en hel del med designen här på bloggen? Oavsett om du läser via datorn eller mobilen så borde det nya utseendet synas sedan några dagar tillbaka. Jag tänkte därför passa på att fråga vad ni tycker om den och om det är något som inte fungerar eller något du saknar när det gäller funktionerna här på bloggen? Lämna gärna en liten kommentar om vad du tycker!

Imorgon kommer jag och barnen att ta tåget ner till Blekinge till mina föräldrar. De bor mitt ute i skogen så jag kommer inte ha något internet där och därför kommer det att bli lite tyst här på bloggen. Men jag tänkte att det skulle vara kul att testa att ha en frågestund här på bloggen. Jag hoppas att ni vill hjälpa mig genom att ställa frågor om vad ni än kan komma på så kan jag svara på dem när jag är tillbaka i början av nästa vecka. Vad tror ni om det? Ställ frågor om mig, barnen, mitt jobb, föräldraledigheten eller vad som helst… Så länge det inte är helt tomt här bland kommentarerna när jag kommer tillbaka så blir jag jätteglad!

Vi hörs igen nästa vecka!

IMG_3872.jpgAtt försöka ta en selfie med barn… (Eller att försöka fånga sig själv på en selfie överhuvudtaget)

IMG_3908

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Listan om mig

Skrivet den 19 september, 2017

Svar på frågestunden

Skrivet den 27 februari, 2017

Jul i februari

Skrivet den 25 februari, 2017

Föregående inläggOnsdag mitt i veckan
Nästa inläggTillbaka i storstan

6 Kommentarer

 1. Evanessé - Jennie
  7 månader ago

  Jättefint har du fått det, och så spännande saker att läsa, det händer grejer på din blogg – kul!

  Hmm, någon fråga? Även om vi träffats hann man ju inte ställa alla.

  Har du syskon?
  Favoritdjur
  Om du måste välja mellan ”den som håller ordning” eller ”den som stökar”?

  Kram!

  Reply
  1. JennyJenny
   7 månader ago

   Evanessé: Tack för beröm o roliga frågor! Svar kommer i ett inlägg inom kort. 🙂

   Reply
 2. Jessica
  7 månader ago

  Jag undrar när du tänker börja jobba igen efter föräldraledigheter? Och med vad? Fackligt igen eller andra planer? Undrar oxå om ni funderar på att flytta till hus eller om ni planerar bo kvar i er lägenhet?

  Reply
  1. JennyJenny
   7 månader ago

   Tack för bra frågor! Svar kommer i ett inlägg inom kort! 🙂

   Reply
 3. Josefine Mellstål
  7 månader ago

  Längtar du tillbaka till arbetet inom vård/omsorg…… Eller krävde det mer än det gav tillbaka? Saknar du mer vuxenutbyte nu när vardagen spenderas mestadels med barnen?

  Reply
  1. JennyJenny
   7 månader ago

   Josefine: Tack så mycket för frågorna! Svar kommer i ett inlägg inom kort!

   Reply

Kommentera