i Tips, Vardag

Julkalendrar 2017 med fina vinster

Julkalendrar

December är här och det innebär också att bloggar och Instagram fylls av olika julkalendrar där man kan tävla om fina vinster. Kanske hittar du något som du själv önskar dig eller något som du kan ge vidare i julklapp. Jag brukar vara med och tävla hos några stycken och tro det eller ej men förra året fick jag faktiskt en vinst! Det var ekologisk hudvård som passade väldigt bra som julklapp till mig själv.

Men i år kan jag tipsa om två julkalendrar som jag kommer att hålla lite extra koll på. Den första är hos Emma som har bloggen På Smällen.

Julkalender Julkalendrar

Emma har håller på i flera år med sina bloggjulkalendrar men utlovar den bästa i år! Jag vill också tipsa om en bloggare som i år ordnar sin allra första julkalender och där innehållet kommer att vara riktigt bra! Det är Malin, med bloggen Göteborgsmamman som kommer ha en julkalender under alla dagar i december fram till jul!

Julkalendrar

Så det var dagens tips inför december! Är det någon liknande julkalender som du brukar vara med och tävla i?

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Vad vi (nästan) alltid gör på helgen

Skrivet den 8 januari, 2018

Instagram 

Skrivet den 29 november, 2016

Föregående inläggFrukost på sängen
Nästa inläggSjukdomsperioden har börjat på förskolan

Bli först att kommentera!

Kommentera