i Mammaliv, Vardag

Onsdag mitt i veckan

Det är onsdag och igår åkte barnens farmor hem igen. K är hemma från förskolan för det går FORTFARANDE magsjuka där. Vi vill inte riskera att få hem den smittan eftersom vi redan imorgon ska ta tåget till barnens mormor och morfar för att hälsa på där i några dagar. Tycker så synd om personalen på förskolan som måste utsättas för magsjukebakterier vecka efter vecka. Och alla föräldrar och barn som inte kan välja att hålla sig hemma…

Vi är iallafall hemma och fixar med lite smått idag och packar inför resan. Denna vecka har vi matkasse igen så vi slipper fundera på vad det ska bli till middag eller handling och det är skönt. Här var gårdagens middag; bröd som fylldes med en köttfärsblandning med rivna morötter, senap och ketchup och till det en vitlöksdipp och olika grönsaker.

IMG_3818

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggLär sig att sätta sig upp och klappa händerna
Nästa inläggNy bloggdesign och första frågestunden

4 Kommentarer

 1. lailahogfeldt
  7 månader ago

  Men åhh vad gott det ser ut! Kul idé att fylla med köttfärs! Det måste jag testa någon gång 🙂 STOR KRAM! <3

  Reply
  1. JennyJenny
   7 månader ago

   Laila Högfeldt: tack! Ja, dessutom med riven morot i köttfärsen så får man lite grönsaker automatiskt 😉 kram!

   Reply
 2. Karin Wikström
  7 månader ago

  alltid så härliga bilder!<3

  Reply
  1. JennyJenny
   7 månader ago

   Men tack så mycket! 🙂

   Reply

Kommentera