i Jenny reser, Vardag

COEX Aquarium

COEX Aquarium

Här kommer ännu en tillbakablick till vår Sydkorea-resa. Samma dag som vi besökte palatset så tog min mans kusin med oss och sina barn till ett stort köpcentrum där Coex Aquarium fanns. Det var ett så stort ställe med alla möjliga vattendjur. Om man besökt Universeum, här i Göteborg, så finns det likheter. Förutom att detta ställe var så mycket större!

COEX Aquarium

Besök på COEX Aquarium i Seoul

Vi gick runt och tittade på fiskar, hajar och andra vattendjur i flera timmar och i slutet märktes det på Storebror att han inte riktigt kunde ta in ett endaste intryck till. Över 40 000 olika vattenlevande djur finns på COEX Aquarium. Det var så många färger, miljöer och konstiga djur. Det blev nog för mycket även för oss vuxna till slut.

COEX Aquarium

Det var ett väldigt häftigt ställe och förutom att se koreanska djur och fiskar samt olika vattendjur som jag inte hade en aning om att de existerade så fick vi också umgås lite mer med släktingarna.

COEX Aquarium

Lillasyster är väldigt intresserad av att titta på fiskarna så även hon uppskattade besöket.

COEX Aquarium

Hajarna var förstås extra häftiga att titta på. Även om de var i akvarium så hade de stora utrymmen att simma runt på. Och de kunde komma bort från besökarna och gömma sig bakom stenar och annat.

COEX Aquarium

COEX Aquarium

Förutom stora vattenakvaririum så fanns det en del andra djur att spana in samt en avdelning där man kunde få röra vid vissa av djuren.

Jag som är en smula (eller jättemycket) rädd för maneter fick se en hel del av olika sådana sorter också. Vi var väldigt trötta efter dagen men det var det helt klart värt!

COEX Aquarium

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Midsommarafton 

Skrivet den 27 juni, 2016

Födelsedag i Spanien

Födelsedag i Spanien

Skrivet den 24 april, 2017

Hur vi bodde i Sydkorea

Skrivet den 15 oktober, 2017

Föregående inläggDet tillfälliga barnrummet
Nästa inläggHöst på landet

4 Kommentarer

 1. Jessica
  7 år ago

  Åhh vad häftigt, spännande och vackert. Fiskar och vattenmiljöer är verkligen fina och titta på, lugnande på något sätt. Förstår att barn tycker den miljön är fascinerande 🙂

  Reply
  1. JennyJenny
   7 år ago

   Ja, det är häftigt för stora och små. Så konstiga saker det finns i våra vatten 😉

   Reply
 2. Jessica
  7 år ago

  Ja verkligen!! En värld i sig liksom.

  Reply
  1. JennyJenny
   7 år ago

   En del vill man verkligen inte träffa på när man är ute o badar 🙈

   Reply

Kommentera