i Vardag

En solig tisdag

Dagens sista möte slutade en halvtimme innan jag skulle åka för att hämta K från förskolan. För lite tid för att åka tillbaka till kontoret men lagom tid för att promenera lite genom stan. 

  
Så fint med sol! Nu saknas bara lite värme också 🙂 

På vägen gick jag förbi en garnaffär och jag har velat testa att sticka med riktigt tjockt garn ett tag. Jag gick in för att kolla och kom ut med stickor och några nystan merinoullsgarn. 

K somnade på vägen hem så jag passade på att testa stickningen (var några år sedan sist). 

  
Tänker att det kanske blir en filt till bebisen men vi får se. Den är bredare än vad det ser ut på bilden då stickorna och garnet är så grova. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Sparkar

Skrivet den 17 februari, 2016

Föregående inläggK - 20 månader
Nästa inläggSparkar

Bli först att kommentera!

Kommentera