i Vardag

Lördag

Idag är det lördag och hela familjen har hittat på saker hela dagen som vi brukar under helgen.  Men gårdagen förtjänar mer plats i ett inlägg så här kommer lite ord och bilder från igår.

Jag var ju på Marit Bergmans konsert på Pustervik. Min snälla man hade gett mig två biljetter i julklapp så jag och en vän fick njuta av hennes fina musik. Det var en blandning av nya låtar och de gamla favoriterna. Det var ju några år sedan jag lyssnade på hennes musik som mest och den nya skivan är ju ganska olik de gamla men tack vare att det var uppblandat så kunde jag uppskatta hela spelningen.  Att vi dessutom hann prata lite över några glas vin innan Marit gick på scenen var en extra guldkant på kvällen!

Jag är ju verkligen inte van att vara ute på egen hand så det var en viss nivå av separationsångest (från min sida) när jag lämnade resten av familjen hemma men väl ute så tyckte jag ändå att det gick bra. När jag kom hem, strax efter tio, så hade Storebror precis somnat men lilla J var fortfarande uppe så det blev en stund i soffan tillsammans med henne och T som avslutning på en bra kväll.

Ikväll är det makens tur att vara hemifrån och nu sover båda barnen ( i sina egna sängar) så jag har passat på att krypa ner i sängen redan nu vid tio för att vila. Rekordtidigt!

Hoppas att ni alla har en riktigt fin helg!!!

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Dagsutflykt till Styrsö

Dagsutflykt till Styrsö

Skrivet den 31 juli, 2019

Föregående inläggKonsert
Nästa inläggÖppna förskolan

Bli först att kommentera!

Kommentera