i Vardag

Bananpiren i Göteborg

Bananpiren i Göteborg

Jag har helt glömt bort att berätta att delar av familjen var på ett event på Bananpiren i Göteborg förra veckan. Medan barnens mormor var här och umgicks med Storebror så passade jag och mannen på att smita iväg en liten stund.  ”Nya” Bananpiren här i Göteborg skulle nämligen invigas. Det kommer att bli massor av event, konserter och andra roliga aktiviteter där framöver. Just den här kvällen var det många inbjudna för att få se hur området kan användas för alla möjliga sorters evenemang.

Bananpiren i Göteborg

Vi blev inte så långvariga för Lillasyster fick hänga med oss. Det bjöds på fest, musik och dans långt in på natten för de mer kvällspigga. Vi hann ändå gå runt och se oss omkring och det är verkligen en imponerande plats. På Bananpiren i Göteborg finns flera olika byggnader. Perfekt för att ordna event och stora fester. Dessutom finns ju en stor yta utomhus som tillhör området.  Och utsikten som man har in mot Göteborg på andra sidan älven är verkligen så vacker.

Bananpiren i Göteborg

Men som sagt… när musiken från de uppträdande banden nådde en lite för hög ljudvolym så vandrade vi mot bilen. En snabb bilfärd över bron och så var vi hemma vid vår lägenhet igen. Vi kommer gärna tillbaka till Bananpiren i Göteborg fler gånger!

Bananpiren i Göteborg

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Hej helgen!

Skrivet den 21 januari, 2017

staycation I Göteborg

Staycation i Göteborg

Skrivet den 18 april, 2019

Julstämning i november

Julstämning i november

Skrivet den 20 november, 2017

Föregående inläggNytt till semestern
Nästa inläggDet här med inredning

Bli först att kommentera!

Kommentera