i Vardag

Bananpiren i Göteborg

Jag har visst helt glömt bort att berätta att delar av familjen var på ett event förra veckan. Medan barnens mormor var här och umgicks med Storebror så passade jag och mannen på att smita iväg en liten stund för att se när ”nya” Bananpiren här i Göteborg skulle invigas. Det kommer att bli massor av event, konserter och andra roliga aktiviteter där framöver och just den här kvällen var det många inbjudna för att få se hur området kan användas för alla möjliga sorters evenemang.

IMG_5033

Vi blev inte så långvariga för Lillasyster fick hänga med oss men vi hann gå runt och se oss omkring och det är verkligen en imponerande plats. Det finns så mycket yta och både utomhus och i de stora byggnaderna. Och utsikten som man har in mot Göteborg på andra sidan älven är verkligen vacker.

IMG_4977

Men som sagt… när musiken från de uppträdande banden nådde en lite för hög ljudvolym så vandrade vi mot bilen och åkte tillbaka över bron hem till oss.

IMG_5041

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Gravidyoga

Skrivet den 14 januari, 2016

Event i Stenungssund

Skrivet den 9 februari, 2017

Stadsbiblioteket med barnen

Skrivet den 15 mars, 2017

Föregående inläggNytt till semestern
Nästa inläggDet här med inredning

Bli först att kommentera!

Kommentera