i Mammaliv, Vardag

Nytt till semestern

Våren har ju precis kommit igång men redan om en vecka kommer vi att befinna oss i sommarväder. Vi ska nämligen besöka barnens farmor och farfar i Spanien. Här får man ju fortfarande ta på de varma kläderna och mössor när det är dags att gå ut men där är de ju förhoppningsvis badväder.

Jag och Lillasyster tog däför en liten promenad på stan för att fylla på med lite solkräm och skyddande kläder mot solen. Bland annat hittade jag fina UV-dräkter till både henne och Storebror. Det är ju så praktiskt att ha på dem för även om man såklart försöker hålla barnen i skuggan så vet väl alla som har, eller har haft, små barn att de sällan stannar där man sätter ner dem. Så solkräm för barn blir det och dessutom kläder som skyddar både på land och i vattnet. Då har vi gjort vad vi kan för att undvika hemska brännskador från den starka solen. Kapp Ahl var stället där jag hittade dessa plagg om någon undrar. Kepsen är från Lindex.

 Till Lillasyster vågade jag inte chansa med en keps (även om det fanns väldigt många fina). Hon rycker nämligen bort allt som sätts på henne så det fick bli en solhatt med snören som förhoppningvis även kan skydda ögonen lite mot solen. Och Storebror fick även ett par badshorts men de fastnade ej på bild denna gång.

IMG_5089IMG_5090

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Bebisprylar

Skrivet den 21 december, 2015

Lillasyster 15 månader

Skrivet den 14 augusti, 2017

Tågresa till Blekinge 

Skrivet den 1 september, 2016

Föregående inläggEn vanlig torsdag
Nästa inläggBananpiren i Göteborg

2 Kommentarer

  1. Soon-Im Martinsson
    7 månader ago

    Vad fina de är och ja farmor & farfar räknar dagar här ?

    Reply
    1. JennyJenny
      7 månader ago

      🙂

      Reply

Kommentera