i Barnen, Lillasyster - första året, Mammaliv, Vardag

BVC-besök

Idag lämnade jag K på förskolan igen. Han fick ju vara hemma hela förra veckan då han var sjuk men lämningen gick ändå ok. J och jag gick hem och hon fick ett bad och sedan var det dags att packa ner henne i vagnen igen för att promenera till vårt BVC.


Egentligen skulle hon fått sprutor med sitt 5-månadersvaccin idag men efter lite pratande om hennes snuva och hosta så bestämde vi oss för att vänta med det till nästa torsdag för att inte riskera någon reaktion.


Mätning och vägning blev det iallafall. 8,62 kg väger hon nu och hon är 66 cm lång. Hon växer så bra och log hela besöket mot vår BVC-sköterska. Nöjd bebis!
Lite mat för mig och snabb paus hemma och sedan var det nedpackning av barn i vagnen för tredje gången idag för nu skulle K hämtas. Han hade haft det bra sa han. Lekt med bilar och lego och var nöjd. Han ville gå hela vägen hem och sedan dricka smoothie och självklart fick han det! Men eftersom han inte verkar vilja sova nu på dagen så tar vi det lite lugnt i soffan nu innan det är dags för middagslagning.

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Storebror 3,5 år 

Skrivet den 24 februari, 2018

Semester i Sälen

Skidåkning med barn

Skrivet den 21 januari, 2019

vad behöver man till förskolan

Vad behöver man till förskolan?

Skrivet den 13 mars, 2018

Föregående inläggSju saker som är lättare med andra barnet
Nästa inläggRedan torsdag

Bli först att kommentera!

Kommentera