i Mammaliv, Vardag

Lördag med familjen 

För alla som undrat och oroat sig för hur det gick med hårfärgen när barnen sov middag häromdagen så kommer här en osminkad spegel-selfie från igår kväll. Barnen sov gott så jag hann färga, skölja ut, ha i den vårdande inpackningen OCH skölja ut den innan båda barnen vaknade! Men håret är fortfarande mörkare i topparna men ser lite friskare ut tycker jag allt. Nån bättre bild kanske kommer 😉

Idag har T varit ledig så det har varit en lördag med hela familjen. Han har jobbat mycket inför julen så det har varit många 10-12-timmarspass de senaste veckorna så helgerna får vi passa på att umgås. Idag tillbringade vi några timmar på Ikea där vi började med lunch och sedan fortsatte med handling av lite saker som behövdes. 


Tydligen säljer Ikea cyklar numera och K var så klart tvungen att provsitta kärran. 

När vi parkerat hemma så gick vi en promenad i Haga där det just nu är julmarknad längs med gågatan. Det var väldigt mycket folk som hade samma idé som vi så det var lite trångt att navigera med vagnen men ändå fint med marknadsstånden bland de gamla fina husen.  


En nallebjörn och en zebra i dubbelvagnen 😉

  Vi fixade sen lite snabb middag innan T skulle iväg på julfest. Så nu har jag och barnen lite lördagsmys framför en film om Krambjörnarna 🙂 Hoppas ni har en fin lördag! 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Vardagslivet

Skrivet den 11 januari, 2017

Första gå-skorna

Första gå-skorna

Skrivet den 9 april, 2017

Lite bilder från Blekinge 

Skrivet den 3 september, 2016

Föregående inläggLucka nummer 9: Vilken plats på jorden skulle du vilka resa till om du blundar och drömmer dig bort?
Nästa inläggFörkylningar

2 Kommentarer

 1. - Evanessè
  5 år ago

  Så fint det blev! Och skönt att du hann med 🙂

  Reply
  1. JennyJenny
   5 år ago

   Tack 😉 ibland sover de faktiskt samtidigt… Inte ofta dock 😉

   Reply

Kommentera