i Vardag

Lucka nummer 9: Vilken plats på jorden skulle du vilka resa till om du blundar och drömmer dig bort?

Eftersom det är december, vilket betyder grått och kallt i Göteborg, så är det första jag tänker på något varmt och soligt ställe. Jag älskar värme och allt blir så mycket lättare och roligare när man kan vara ute och hitta på saker utan att frysa.
Men jag har några drömresmål också. Jag har till exempel länge velat åka till Peru och se Machu Picchu. Lite närmare resmål är olika ställen i Europa där jag aldrig varit. Barcelona, Italien, Irland är några ställen jag vill besöka någon gång. Det finns säkert massa fler men det är de första jag kommer att tänka på. Det finns så många intressanta och vackra platser att se!

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Föregående inläggLucka 8: Vilken egenskap hos dig själv skulle du vilja utveckla?
Nästa inläggLördag med familjen 

Bli först att kommentera!

Kommentera