i Vardag

Lucka 8: Vilken egenskap hos dig själv skulle du vilja utveckla?

Egenskapen att kunna klona sig hade ju inte varit helt fel, haha. Men jag gissar att frågan i dagens adventskalenderlucka är tänkt lite mer utifrån verkligheten.

En sak som jag försökt bli bättre på är att tänka mer positivt. Det är lätt att älta dåliga saker och att fastna i negativa tankar, speciellt med 2,5 år utan hela nätters sömn i bagaget 😉 Men tankens kraft är faktiskt stor och inställningen gör stor skillnad till hur dagarna blir. Jag ska inte säga att det funkar varje dag men jag övar och blir förhoppningsvis bättre och bättre. Jag hoppas också att det ska smitta av sig på barnen så att de får en positiv inställning till att testa nya saker.

Något annat jag vill bli bättre på är att inte skjuta upp saker. Det är ju oftast så mycket lättare att göra dem direkt men av någon anledning glömmer man eller så kommer något emellan och så blir det stress av de där små grejerna.

 

Detta är en del av Kajsons julkalender, vill du också vara med? Spana in hur du gör här.

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Föregående inläggFå saker gjorda med barn
Nästa inläggLucka nummer 9: Vilken plats på jorden skulle du vilka resa till om du blundar och drömmer dig bort?

Bli först att kommentera!

Kommentera