i Vardag

Få saker gjorda med barn

Här hemma är det fortfarande sjukstuga. Igår trodde jag faktiskt att K skulle kunna gå tillbaka till förskolan idag igen för hostan slutade och han var pigg och lekte med mig hela dagen. Men i natt vaknade han gråtande vid fem… Han kändes varm och termometern bekräftade det för den visade 38,4. Han vägrar alvedon så det var bara att hämta ner lilla J, sätta på en barnfilm på Netflix och försöka få honom att tänka på något annat. 

Igår fick vi iallafall lite gjort här hemma trots att jag hade två barn att se efter. J sov i sin liggdel till vagnen (som vi nu har stående på golvet). Och hon sov i 2,5 timme! Rekord om mms inte räknar den första nyfödingtiden. Då passade jag på att fixa lunch till mig och K och sedan lekte vi utan att jag behövde ha J i famnen. 

När J vaknat så gick vi upp till övervåningen och renbäddade sängen och sänkte J:s säng eftersom hon försökte ställa sig mot spjälorna igår. Jag var väldigt imponerad över att jag fixade detta plus att hålla båda barnen nöjda! Sedan var det ju två maskiner tvätt att ta hand om och middag att laga.  

Idag är som sagt K hemma också och vi tillbringade förmiddagen i soffan eftersom vi varit uppe sedan fem. Vi tog nyss en promenad för att storhandla och båda barnen somnade. Eftersom de fortfarande sov när vi kom hem så tog jag ett snabbt beslut att slänga i hårfärg i mitt hår. Ingen drastisk förändring men ville färga så att allt hår blir samma färg då det längst ut är mörkare av gammal toning och det övre är lite solblekt sen i somras. Så nu sitter jag och väntar på att det ska verka klart. Man få helt enkelt försöka göra det man hinner 😉 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Det här med amning 

Skrivet den 18 oktober, 2016

2 januari

Skrivet den 2 januari, 2017

J 10 veckor

Skrivet den 14 juli, 2016

Föregående inläggLucka 7: Vem skulle du vilja sända lite extra kärlek till idag? 
Nästa inläggLucka 8: Vilken egenskap hos dig själv skulle du vilja utveckla?

1 kommentar

  1. Lördag med familjen  | Mitt liv som tvåbarnsmamma | JennyJenny.se
    10 månader ago

    […] alla som undrat och oroat sig för hur det gick med hårfärgen när barnen sov middag häromdagen så kommer här en osminkad spegel-selfie från igår kväll. Barnen sov gott så jag hann färga, […]

    Reply

Kommentera