i Vardag

Lucka 7: Vem skulle du vilja sända lite extra kärlek till idag? 

Astrid Lindgren brukade säga ”Ge barnen kärlek, mera kärlek och ännu mera kärlek så kommer folkvettet av sig självt”. Jag gillar det och tror verkligen att barn gör som vi gör och inte som vi säger så om vi visar hur man är snälla och empatiska medmänniskor så kommer barnen ta efter. (Att sätta tydliga gränser är också ett sätt att visa kärlek för det ger trygga barn så att ni inte misstolka att jag tror att man bara ska låta barn göra precis vad de vill) 😉

Så svaret på frågan i adventskalendern är att jag vill skicka en massa kärlek till alla barn för att nästa generation förhoppningsvis ska bli mer kärleksfull och empatisk än vår. 


Detta är en del av Kajsons julkalender, vill du också vara med? Spana in hur du gör här.

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Föregående inläggJ sju månader
Nästa inläggFå saker gjorda med barn

Bli först att kommentera!

Kommentera