i Vardag

Lucka nummer 2: Vem är din förebild i livet just nu?

Oj, vad svårt! Jag tror aldrig att jag har haft någon enskild förebild någon gång. Jag kan absolut se upp till människor som är duktiga på det de gör, till exempel en bra författare eller musiker. Jag kan också bli inspirerad av människor som nått sina mål och åstadkommit mycket i sitt yrke eller privat. Men jag har ändå svårt att lyfta upp någon speciell person till förebild. 

Men om jag ändå ska försöka ringa in vad jag inspireras av hos andra människor så är det starka personer. Det kan vara någon som vågat göra något nytt i sitt liv eller står upp för någon sak som är viktig. 

Jag kan också bli väldigt inspirerad av personer som vågar följa sina drömmar och satsa på det de tror på även om det innebär olika risker. De som startar egna företag, bygger sina drömhus, reser till spännande platser etc. Det behöver absolut inte vara mina  egna drömmar och mål men jag kan ändå inspireras av drivet hos de som vågar. 
Så jag försöker helt enkelt plocka inspirerande delar från olika människor för att göra dem till mina egna och på så sätt utvecklas till en bättre version av mig själv. 


Här är jag med några av de som inspirerar och påverkar mig till att hela tiden utvecklas och bli bättre. Min älskade man och våra barn ❤️

Detta är en del av Kajsons julkalender, vill du också vara med? Spana in hur du gör här.

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Första advent och julpynt

Skrivet den 3 december, 2018

Julkalendrar

Julkalendrar 2017 med fina vinster

Skrivet den 27 november, 2017

Föregående inläggJulig morgon 
Nästa inläggLucka nummer 3: Vilka tre drömmar har du som du vill uppfylla i nära tid?

Bli först att kommentera!

Kommentera