i Vardag

Lucka nummer 3: Vilka tre drömmar har du som du vill uppfylla i nära tid?

Till att börja med så måste jag skriva att jag är väldigt nöjd med hur jag har det just nu. Jag är föräldraledig och har tänkt vara det under nästa år också. Det gör ju att jag har mycket tid med mina barn och även med min man vilket känns som det absolut viktigaste just nu.  Den här frågan om mål som jag önskar bli uppfyllda under nära tid tolkar jag som mål under 2017. De större målen jag har ligger längre fram i tiden än så.

Ett av målen för framtiden är att ha ett jobb som gör det möjligt att fortsätta kunna ha mycket tid med familjen. Gärna också med en lön som gör att vi klarar oss och kan hitta på det lilla extra då och då. Under nästa år måste jag komma på vad det jobbet ska vara.

Mål nummer två har också med familjen att göra. Det är att jag vill få lite egentid med min man under det kommande året. Komma iväg och äta på restaurang eller gå på bio men mest bara hinna prata lite mer. Vi hade ju en date för någon månad sedan och det var så mysigt att få vara bara vi i några timmar.  När jag slutat amma J så kanske vi till och med kan åka iväg över natten. Det var väldigt längesedan vi fick möjlighet att göra det.


För två år sedan då jag och T bodde på hotell och badade i utomhuspool medan det snöade. 


Det tredje målet är att få mer tid till annat. Att kunna ha lite tid för mig själv hemma för att fixa med lägenheten, gå till frisören, utnyttja presentkort som jag har på massage. Helt enkelt lite egentid. Men det känns inte som om det är ett jätteakut behov just nu även om det helt klart är ett mål för nästa år.

Detta är en del av Kajsons julkalender, vill du också vara med? Spana in hur du gör här.

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Föregående inläggLucka nummer 2: Vem är din förebild i livet just nu?
Nästa inläggMåndagkväll

2 Kommentarer

 1. Soon-Im
  6 år ago

  När man blir äldre och faktiskt börjar ofrivilligt få en massa ”egen tid”, börjar man förstå hur viktigt det är att försöka att ” klämma in” lite egen tid, då när man var som mest ung, aktiv och känner sig som super women som klar allt det med familj, barn och jobb…
  Några minuter att dricka en kopp te eller kaffe, sitta på toa ifred,haha
  jag är redo att sitta barnvakt när du är redo ❤️

  Reply
  1. JennyJenny
   6 år ago

   Ja, det är verkligen inte mycket som behövs 🙂 du är så välkommen som barnvakt 😉

   Reply

Kommentera