i Mammaliv, Vardag

Måndagkväll

Ligger lite efter med min julkalender här på bloggen. Inläggen är så gott som färdigskrivna men hade tänkt hitta lite bilder från förr för att illustrera den fjärde luckan så därför håller jag på dem en stund till. 

Helgen har iallafall varit lugn och fin. Vid Domkyrkan har de ett julspel med levande julkrubba så dit gick vi i lördags. Hann ta en bild strax innan det började. Huvudattraktionen var en kamel (eller dromedar?) men K tyckte inte att det var tillräckligt spännande för att stanna tills den dök upp. 


Vi hade lite ärenden på stan så var tvungna att bege oss in i Nordstan som alla andra julhandlande göteborgare. K fick iallafall hälsa på Pelle Svanslös och Maja Gräddnos. Han ville inte krama dem men tog gärna i hand. Sötnos!


På söndagen hängde vi en stund på biblioteket. Det var K som bestämde det och det är inte ofta hela familjen är där. Och sen var det plötsligt måndag. 

J blir 7 månader idag och hon har den senaste tiden kämpat för att sätta sig i sin liggdel i vagnen. Så idag hämtade jag fram sittdel och åkpåse från förrådet och bytte på dubbelvagnen. Och hennes leende när hon fick sitta bredvid K när vi gick till affären… Det var helt rätt att få sitta upp enligt henne 🙂 


Så det var lite av vad vi haft för oss. Julkalenderinlägg kommer förhoppningsvis snart och även ett inlägg om J:s utveckling under hennes sjätte månad. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggLucka nummer 3: Vilka tre drömmar har du som du vill uppfylla i nära tid?
Nästa inläggLucka nummer 4: Vilken dröm har du haft som du lyckats uppfylla? 

Bli först att kommentera!

Kommentera