i Mammaliv, Vardag

Julig morgon 

Nu har J precis somnat för sin lunchtupplur. K sov lite oroligt inatt med mardrömmar men med lite mjölk somnade han om snabbt och vi gick upp vid 8 och åt frukost. Lämningen på förskolan gick bra och jag och J fortsatte till affären så att handlingen blev gjord innan vi gick tillbaka hem. Är fortfarande så glad varje gång jag kommer hem och hissen fungerar!

Väl hemma tände jag ljus och plockade undan leksakerna som K hann ta fram under morgonens lekstund. Sedan vaknade J och fram tills nu har vi mest lekt i vardagsrummet. Eftersom J sover på mig så kanske vi inte hinner så mycket mer innan det är dags att hämta hem K.

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggLucka nummer 1: vad är din drömbild av julafton? 
Nästa inläggLucka nummer 2: Vem är din förebild i livet just nu?

2 Kommentarer

 1. Soon-Im
  11 månader ago

  Så mysigt det ut ?

  Reply
  1. JennyJenny
   11 månader ago

   Ja, lite har jag fått fram iallafall 😉

   Reply

Kommentera