i Mammaliv, Vardag

Lazy sunday

T jobbar idag så jag och barnen myser inne medan det regnar och snöar ute om vartannat. Medan Lillasyster sov och Storebror fick titta på Ipaden kunde jag äntligen städa i vårt stökiga garderobsrum. Så skönt när allt är invikt i lådor och upphängt där det ska vara.


Igår va jag och Lillasyster iväg på ett event i Stenungssund i några timmar och det var fint att träffa trevliga människor och få komma utanför hemmet en stund efter denna förkylningsvecka då vi knappt varit utanför dörren. Men det allra bästa var nästan bilresan upp till Stenungssund då lilla J sov gott bredvid mig och jag lyssnade på radio i lugn och ro.


Men kommer givetvis att skriva lite mer om eventet jag var på. Ska bara få lite tid att gå igenom bilderna från kameran först. Men nu ska jag fortsätta leka med barnen här. Ha en fin söndag allihop!!

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

bebisar och salt

Bebisar och salt

Skrivet den 6 februari, 2017

Matlagning 

Skrivet den 12 september, 2016

Lite tyst här

Skrivet den 10 november, 2016

Föregående inlägg9 månader utanför magen 
Nästa inläggBebisar och salt

4 Kommentarer

 1. Mirre - Sweetwords
  3 år ago

  Så gott det där fruktfatet såg ut =D

  Reply
  1. JennyJenny
   3 år ago

   Det var det! Frukt och choklad är en väldigt bra kombo 😉

   Reply
 2. Evanessé - Jennie
  3 år ago

  Så roligt, och mysig resa ni hade 🙂

  Reply
  1. JennyJenny
   3 år ago

   Evanessé: haha. Ja, man uppskattar verkligen de där lugna ensamma stunderna ibland 😉

   Reply

Kommentera