i Mammaliv, Vardag

Fredagen den 13

Fredag idag men jag vaknade tyvärr inte på mitt bästa fredagshumör. Igår hade jag ont i ena bröstet och var väldigt trött på eftermiddagen och kvällen. Smärtan trodde jag berodde på att J bitit mig (hon har ju ändå tre tänder nu och antagligen en fjärde som är på väg). Tröttheten tänkte jag att den berodde på att jag sovit så dåligt natten innan.

Men under natten så kände jag att smärtan nog snarare berodde på nån slags mjölkstockning. Vet inte riktigt varför den kom nu för J har ammat som vanligt… Så då var tröttheten och sjukdomskänslan i kroppen också förklarad.

Det gjorde iallafall en hel del ont under natten. Speciellt när J skulle äta. Hon gick dessutom äta extra mycket från det onda bröstet eftersom det är det snabbaste sättet att bli av med mjölkstockningen. Så humöret var kanske inte riktigt på topp när jag väcktes halv 7 imorse.

Vi har tagit oss ut och handlat och sedan lagat korvstroganoff och det är först nu efter maten som jag känner att humöret börjar bli bättre. Det är hemskt så mycket smärta kan försämra tålamodet… Menmen, nu ska det väl vara på bättringsvägen och förhoppningsvis blir helgen bättre!

Två bilder som K tog själv med min mobil igår vid förskolehämntningen får illustrera det här inlägget för hade ändå inget mer passande 😉

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

J fem veckor

Skrivet den 9 juni, 2016

Mjölkstockning och frossa

Skrivet den 14 juli, 2016

Amningsnapp

Skrivet den 26 januari, 2017

Föregående inläggBarnrumsfixande och lite annat
Nästa inläggUtflykt till IKEA

Bli först att kommentera!

Kommentera