i Mammaliv, Vardag

Utflykt till IKEA

Som så många andra barnfamiljer har jag tillbringat några timmar på IKEA denna lördag. Storebror fick vara med pappa på jobbet så det är bara jag och lillan. Men det räcker med ett barn om man ska lyckas få nått handlat och inte bara hålla koll på barn som springer åt alla håll.


Vi har i alla fall hunnit kolla in IKEA:s fina amningsrum som var väldigt fint och bra.

Målet med själva utflykten vara att köpa olika sorters förvaringslådor. Får man någonsin tillräckligt mycket förvaring? Även om jag försökt rensa och rensa så är det ändå vissa saker som måste få en plats (som vinterkläder, leksaker m.m). Så nu ser jag fram emot att organisera lite där hemma!

Lite nytt till badrum och lite andra småsaker fick också följa med hem. Och en fika i lugn och to när lilla J hade somnat blev det också.


Men nu inväntar jag att Lillasyster ska vakna så att hon kan få på sig sin overall innan vi ska åka vidare.

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Sen sist

Skrivet den 17 april, 2016

Fredagshandling & lördagsfrukost

Skrivet den 17 oktober, 2015

Bygga byrå 

Skrivet den 26 april, 2016

Föregående inläggFredagen den 13
Nästa inläggSöndagsfrukost

Bli först att kommentera!

Kommentera