i Mammaliv, Vardag

Fredagshandling & lördagsfrukost

 


 Jag är föräldraledig varje fredag så då brukar jag ta K med mig för att göra veckans storhandling. Tycker det är skönt att slippa göra sånt på helgen. 

Igår åkte vi även en tur till IKEA för att hitta lampor till vårt ganska mörka hem. Så svårt tycker jag men nu när det börjar bli mörkare ute märks det att vi var tvungna att ta tag i det. Gjorde några fynd men resultatet får visas i bloggen när de sitter på plats. 

Det smög sig med lite andra småsaker hem som det brukar göra från IKEA men K höll sig på gott humör och jag kunde gå runt och titta i lugn o ro.   

Julpyntet täckte en stor avdelning i varuhuset. Kände inte att jag var så sugen på att handla julsaker nu i oktober.  

 Klockan 7 imorse vaknade K men jag chansade och bar upp honom till vår säng och han somnade om där! Brukar aldrig hända. Sen sov han till 9 då det var dags att möta våra vänner för frukost på det vanliga caféet.

Nu sover K och T har åkt i väg för lite jobb så jag passar på att vila en stund. 

Hoppas ni har en fin lördag! 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Ikea

Skrivet den 5 januari, 2016

Bygga byrå 

Skrivet den 26 april, 2016

Ny kökslampa

Skrivet den 21 mars, 2017

Föregående inläggGravid vecka 10
Nästa inläggK ~ 16 månader

Bli först att kommentera!

Kommentera